~Kissamme~


Kitku ~
SC Tegheon UnderleyHall*PL 

(Ikuchi UnderleyHall*PL x UA*Sweet Beast Tailuna) 3.6.2017

Kitku on minun unelma-kissani. Näin Kitkun kuvan pentuna kasvattajansa sivuilla ja minun oli yksinkertaisesti pakko saada tämä kissa.

Sainkin Kitkussa mitä herttaisimman nallekarhun, jonka kanssa käydä näyttelyissä, temppuilla kotona ja lötköttää sohvalla. 

Uudet asiat saattavat alkuun jännittää Kitkua, mutta se ei ole agressiivinen tai piilottele vierailta. Näyttelyissä käyminen on Kitkusta vähän jännää, mutta kuitenkin siedettävää. Näyttelyyn groomaaminen eli nyppiminen taas ei niinkään ole kivaa. Näyttelyissä Kitkun on kuitenkin saanut runsaasti kiitosta laitosta sekä upeasta värikontrastistaan.

Parhaillaan Kitku on kotona jossa parasta on toisten kissojen kanssa hengaaminen ja kissalauman johtajuuden hankkimisen suunnittelu. 
Kitku on aina siellä missä tapahtuu ja on aika varmaa että Maskimies on kaverina niin ruuanlaitossa, kasvien hoidossa, akvaarion vedenvaihdossa kuin telkkarin katsomisessa. Temppujen tekeminen ei kiinnosta juurikaan, mutta namit kyllä kelpaa.

Kitku on ollut isä kolmelle pentueelle, joista yksi on ollut, ilokseni, osin pitkäkarvainen pentue. Sen pennut myös käyvät ilokseni aktiivisesti ja menestyksekkäästi näyttelyissä. Iso kiitos siis näiden kissojen omistajille ja kasvattajille. Sekä tietysti Kitkun omalle kasvattajalle Puolaan.

Kitku on vuoden 2021 toiseksi paras siitosuros 3 kategoriassa ja 2022 kolmanneksi paras. Kitkusta valmistui Supreme Champion 2022 lokakuussa. 
Kitku on siirtynyt kastraattiluokkaan ja ensimmäisessä kastraattiluokan näyttelyssä saimme upeasti BIS tuloksen. 

Esittelykuva @Tessa LV 
Gallerian kuvat @TessaLV 


Kusti ~
Genova Von Feuerblume*HU

(IC Luciano British Velvet CZ x CH Beleza Von Feuerblume*HU)

12.11.2022 

Kusti Kustinen, Kustiainen, Spagetti Boy. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. 

Kustin kanssa aina sattuu ja tapahtuu. Järjettömän omanarvontuntoinen, kiltti ja määrätietoinen nuori kolli. 

Kusti tulee tarvitsemaan paljon aikaa kasvaa, mutta jo nyt se on hyvin lupaava nuori mies jossa on kaikki kohdillaan. Vielä lisää vuosia ja kilometrejä niin eiköhän tästä ihan hyvä tule. 

Kustista tulee toivottavasti joku päivä isä-kissa, mutta ne suunnitelmat ovat vielä hyvin hyvin kaukaisia. 

POROKin kesänäyttelyssä Kusti myös nappasi toivottavasti ensimmäisen monista NOM tuloksistaan. 

Kusti on käynyt ensimmäisissä jalostukseen liittyvissä terveystesteissään ollen FeLV ja FIV negatiivinen ja veriryhmänä on B. 
Kustin vanhemmat ovat PKD1 negatiivisia. 

Kusti 7kk Itse otettu kuva

© 2021 Kissala | Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita