Uutisia ja päivityksiä

Vuonna 2023 emme saavuttaneet kissalana ihmeitä. Kävimme muutamassa näyttelyssä ja saimme pieniä ilon hetkiä: ensimmäiset Kynsikkään pennut lähtivät maailmalle ja ovat siellä ilahduttaneet omia kotejaan, kävimme muutaman kerran paneelissa ja Kusti poika saapui Suomeen.

Nyt jännäämme Suomen Brittiyhdistyksen tuloksia ja odotamme näyttelyvuotta 2024....

Meillä ei toistaiseksi ole pentusuunnitelmia.

Olemme käyneet näyttelyissä ja kotiutuneet Kajaaniin. Halusin kuitenkin päivittää tätäkin osiota, että blogi osuus näyttäisi eläväiselle. <3

Meille syntyivät ensimmäiset pennut 6.10. 2022

Menin itse emon sijoituskotiin dhoulaksi, pentukoppa oli valmiina ja emo hyvävointinen. Ensimmäinen pentu syntyi 95 grammainen poikapentu nopsaan ja huusi heti alkuun kuin hinaaja. Valitettavasti toinen, oikein iso poikapentu, jäikin sitten jumiin eikä selvinnyt.

Tämän jälkeen emolta loppuivat poltot...

Aina ei kaikki mene niin kuin olisi suunnitellut. Itseasiassa niin ei useinkaan käy.

Tällä kertaa näin kävi sitten meidän pentuesuunnitelmien kanssa: Rudin kiimakierre katkesi kevään lämpöihin ja siinähän meni, ymmärrettävästi pitkän odotuksen takia sitten suunniteltu kolli ohi. Ja sitten kun Rudi aloitti kiimansa uudelleen niin kolli, jota oltiin...

Näyttelykausi 2022 avautui mukavissa merkeissä helmikuun lopussa kun Rudi-neiti kävi Kes-Kisin Laukaan näyttelyssä valmistumassa Championiksi. Sen jälkeen Rudi onkin sitten päässyt käymään viimeisessä suunnitellussa terveystestissä eli sydänultrassa.

Brittikissoilla esiintyy jonkin verran HCM:ksi kutsuttua sydänsairautta jossa osa sydämestä...

Tämä vuosi oli välillä yhtä mitalisadetta.

© 2021 Kissala | Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita