Pentu meiltä?

Jos britti ei ole ennestään tuttu rotu sinulle, tässä linkki Suomen Brittikissat Ry:n sivuille, joissa voit tutustua rotuun tarkemmin. Sivuille on koottu myös kattavasti tietoa brittikissojen terveydestä. 

Kynsikkään pennut muuttavat uuteen kotiinsa 14 viikon iän jälkeen rekisteröityinä Kissaliittoon (FIFé), sirutettuina, madotettuina, rokotettuina ja luonnollisesti eläinlääkärin tarkastamina.
Pennut varhais-steriloidaan/kastroidaan. 

Jo ennen pentujen syntymää niiden emo ja isä on terveystestattu (FeLV, FIV ja HCM-sydänultra) ja niiden muukin hoito on pidetty ajan tasalla. Haluan myös käyttää näyttelyissä meritoituneita kissoja ja annan sille urosta valitessa arvoa. 

Tulen pääasiassa kasvattamaan valkolaikkuisia kissoja. En näillä näkymin tule kasvattamaan silver-, golden- tai naamiokissoja. 

Tulen päivittämään pentusuunnitelmista myös Facebookiin ja Instagramiin.

Huom.
- Pyrin luonnollisesti kasvattamaan vain terveitä kissoja, mutta kuten elämässä yleensä, ei aina voi tietää mitä tulee tapahtumaan ja joskus yllätykset ovat ikäviä.
Yleensä britti elää pitkän ja melkoisen terveen elämän, mutta tätä ei voi kukaan taata.

- Vanhempien näyttelymenestys ei ole tae siitä, että pentu menestyisi. Usein puhutaan ns. lemmikkitasoisista kissoista. Lähtökohtaisesti kaikki kissat ovat lemmikkejä. Kaikista ei kuitenkaan ole näyttely- tai siitoskissoiksi. Ns. lemmikkitasoisissa kissoissa on usein jokin pieni vika (väärä purenta, häntämutka, liian vähän valkeaa tms.) nämä tullaan mainitsemaan pennun kohdalla mikäli niin on. Tällaisia kissoja ei siis toivottavasti tule syntymään usein.

- Kissa ei kuulu Suomen luontoon, enkä myy pentuja ulkoilemaan vapaasti.

© 2021 Kissala | Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita